0790-686865
Välj en sida

Om oss

Vesta Community AB är ett byggföretag vars affärsidé är att bygga, exploatera och förvalta fastigheter. En del av våra projekt byggs för att säljas, andra för uthyrning. Vi ägs till 100 procent av Dalila Holding AB och arbetar endast med egna projekt. 

Porträttbild på Adnan Hodhod.

Adnan (Adde) Hodhod.

Vi har många års erfarenhet från byggbranschen och har genomfört mängder av nybyggnads- och ombyggnadsprojekt. Numera är vi både byggherre och entreprenör vilket gör att vi kan projektera, bygga och sälja bostäder utan mellanhänder. En mindre del av våra bostäder hyrs ut, direkt via oss. Företagets grundare, vd och ägare är Adnan (Adde) Hodhod, byggentreprenör med många järn i elden.

Kvalitet är viktigt

Vi strävar alltid efter att bygga funktionella bostäder med hög kvalitet. Vi väljer fasad, ytskikt och inredning med omsorg och om du som köpare kommer in i byggprocessen på ett tidigt stadium har du möjlighet att vara med och påverka med egna materialval. 

Att köpa en bostad är för många den största affär som görs under en livstid. Det vet vi, och för att göra köpet tryggt och garantera kvaliten för våra kunder anlitar vi etablerade mäklarföretag vid varje försäljning.

Nybyggnadsprojekt

För närvarande har vi ett nybyggnadsprojekt med villor på gång i Ale kommun, cirka 30 km norr om Göteborg. Vi inväntar klartecken från kommunen om bygglov och så snart det är klart sätter vi igång. Läs om projektet här>>